Tietosuojakäytäntö

1.   Yleistä

Invesdor Oy (”Invesdor”, ”me”) on sitoutunut huolehtimaan käyttäjiensä yksityisyydestä tarjotessaan palveluitaan (”Palvelu”). Palvelu toimii pääasiassa verkossa. Tässä Tietosuojakäytännössä kerromme, mitä käyttäjiimme (”sinä”) liittyvää Henkilötietoa keräämme, käsittelemme ja säilytämme sekä miksi ja mihin tarkoitukseen sitä käytetään. Käymme myös läpi oikeutesi käyttäjänä.

Jotta voit käyttää palvelua, sinun tulee hyväksyä tämä tietosuojakäytäntö. Hyväksyminen tarkoittaa, että annat yksiselitteisen suostumuksesi Invesdorille käyttää Henkilötietojasi tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Huomaathan, että palveluun rekisteröityvän käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias ja oikeustoimikelpoinen. Jos annat meille tietoa alaikäisistä henkilöistä, on sinun itsesi vastuulla hankkia tarvittavat suostumukset alaikäisen huoltajalta.

Tietosuojakäytännön rakenne on seuraava:

  1. Yleistä
  2. Mitä tietoa keräämme?
  3. Mihin tarkoituksiin?
  4. Miten keräämme tietojasi?
  5. Mihin perustuen keräämme tietojasi?
  6. Kenelle jaamme tietojasi?
  7. Tietoturva
  8. Evästeet
  9. Oikeutesi
  10. Kuinka kauan säilömme tietojasi?
  11. Data Controller
  12. Muutokset Tietosuojakäytäntöön

2.   Mitä tietoa keräämme?

Keräämämme henkilötieto voidaan kategorisoida seuraavasti:

  • Tuntemistiedot
    • Nimesi, kansalaisuutesi, syntymäaikasi ja henkilötunnuksesi, sekä todentamisdokumentti, kuten passikopio
  • Yhteystiedot
    • Sähköpostiosoitteese, kotiosoitteesi, asuinvaltiosi, puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi
  • Liiketoimiin liittyvät tiedot
    • Sijoituksiin ja maksuihin liittyvät tiedot
    • Pankkitilinumerosi
  • Lainsäädännön edellyttämät tiedot
    • Verotusvaltiosi ja veronumerosi
    • Sijoituskokemuksesi ja -tietämyksesi sekä tulo- ja koulutustasosi asianmukaisuusarviota varten
    • Rahanpesun ja terrorismin rahoittamissäännösten estämislainsäädännön edellyttämät tiedot (mukaan lukien tiedot siitä, oletko talouspakotteiden kohteena ja poliittinen vaikutusvaltasi)
    • Muut mahdolliset lainsäädännön edellyttämät tiedot
  • Evästeisiin perustuvat tiedot
    • Kuten IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, selaimesi, verkkokäyttäytymisesi ja verkko-osoite, josta olet saapunut Palveluumme

3.   Mihin tarkoituksiin?

Käytämme Henkilötietojasi ainoastaan laillisiin ja muutenkin kunnollisiin tarkoituksiin. Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (”GDPR”) ja soveltuvaa kansallista sääntelyä yksityisyydensuojasta.

Sitoudumme käyttämään Henkilötietoasi ainoastaan seuraaviin tarkoituksiin:

3.1          Palvelun tarjoaminen sijoittajille

Jos rekisteröidyt Palveluun, voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia sijoitusmahdollisuuksia ja muita palveluita. Käyttäjätilaisi kautta voit sijoittaa, tarkastella historiallista tietoa sijoituksistasi ja käyttää osakkeenomistajille suunnattuja palveluita. Rekisteröinti ja Henkilötiedon kerääminen on pakollista, jotta voimme tunnistaa sinut ja tarjota sinulle palveluitamme.

Keräämme ja käytämme Henkilötietojasi myös vastataksemme kysymyksiisi ja toteuttaaksemme pyyntösi. Lisäksi saatamme käyttää Henkilötietojasi Palvelun kehittämiseen ja kustomoimiseen paremmin käyttötarkoitustasi vastaaviksi.Voimme myös lähettää sinulle viestejä koskien palvelua koskevia muutoksia. Lisäksi saatamme ottaa sinun yhteyttä, jos sijoituksessasi on ongelma, kuten riittämättömät tuntemistiedot tai häiriö maksussasi. Lain sallimissa rajoissa voimme myös käyttää Henkilötietojasi välisemme sopimuksen toteuttamiseksi, Palvelun tietoturvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi sekä petosten tai muun Palvelun väärinkäytön tutkimiseksi.

Jos annat meille suostumuksesi asentaa Evästeitä selaimeesi, Palvelumme voi ottaa henkilökohtaiset palvelunkäyttöön liittyvät preferenssisi huomioon automaattisesti. Voit vaikuttaa tähän tiedon tallentamiseen muokkaamalla selaimesi evästeasetuksia. Huomaathan, ettei palvelu välttämättä toimi kunnolla tai ollenkaan, jos kiellät Evästeet. Lisätietoa Evästeistä jäljempänä tässä Tietosuojakäytännössä.

3.2         Palvelun tarjoaminen sijoituskohteille

Palvelu on tarkoitettu paitsi sijoittajille myös kasvuyhtiölle sijoittajien löytämiseksi. Osa palvelun luonnetta on, että kohdeyhtiö tietää, ketä heidän osakkeenomistajansa ovat ja voi kommunikoida heidän kanssaan, esimerkiksi lähettää kutsuja yhtiökokouksiin. Tietosi tarvitaan myös tätä tarkoitusta varten. Jaamme myös osan tiedoistasi kohdeyhtiölle. Lisätietoa tiedon jakamisesta seuraa myöhemmin Tietosuojakäytännössä.

3.3         Lakisääteisten velvotteidemme noudattaminen

Sijoituspalveluyhtiönä olemme velvoitettuja arvioimaan, onko palvelu kannaltasi asianmukainen. Tarvitsemme tätä tarkoitusta varten Henkilötietoa liittyen sijoituskokemukseesi ja -tietämykseesi sekä koulutus- ja tulotasoosi.

Rahanpesun, petosten ja terrorismin rahoittamisen estämissääntelyn nojalla olemme sijoituspalveluyhtiönä velvollisia tuntemaan kaikki asiakkaamme. Tätä tarkoitusta varten meidän tulee kerätä Henkilötietojasi ja todentaa henkilöllisyytesi. Saatamme joutua olemaan myös yhteydessä sinuun lisäselvitysten saamiseksi. Lisäksi käytämme Henkilötietoasi varmistaaksemme, oletko talouspakotteiden kohteena tai poliittisesti vaikutusvaltainen.

Osa keräämistämme Henkilötiedoista tarvitaan lakisääteisen raportointivelvoitteemme noudattamisen varmistamiseksi. Lähetämme toimivaltaisille viranomaisille esimerkiksi vero- ja kaupparaportteja.

Saatamme myös tarvita Henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä GDPR:n mukaisesti, jos Henkilötietosi vuotaa tai on väärinkäytösten kohteena, tai saattaa tarvita päivitystä.

Tiedot asiakasvaratilillemme tekemistäsi maksuista ja meidän sinulle maksamista palautuksista säilytetään tiedot kirjanpitoa varten ja asiakasvarojen hallinnointia koskevien säännösten noudattamisen varmistamiseksi.

3.4         Automaattisen markkinoinnin kohdentaminen

Internet on täynnä mainoksia, mukaan lukien meidän mainoksemme. Voit vaikuttaa näkemiesi mainosten relevanssiin sallimalla arvostamiesi palveluntarjoajien, kuten meidän, kohdentaa sinulle markkinointia IP-osoitteesi perusteella. Markkinointia kohdennetaan evästeasetuksiisi perustuen. Voit muokata evästeasetuksiasi selaimesi asetuksista. Lisätietoa Evästeistä jäljempänä.

3.5         Markkinointiviestinnän lähettäminen valitsemiesi asetusten mukaisesti

Lähetämme säännöllisesti sähköpostitse uutiskirjeemme, ja lisäksi tarjoamme muuta kiinnostavaa viestintää sinulle. Sallimalla meidän lähettää markkinointiviestejä, saat tietoosi kiinnostavimmat Invesdoriin liittyvät uutiset ja kuulet jännittävistä uusista sijoituskohteistamme. Voit vaikuttaa vastaanottamaasi markkinointiviestintään muokkaamalla ilmoitusasetuksia profiilissasi. Markkinointiviestinnän vastaanottaminen on aina suostumusperusteista.

3.6         Analysointi ja tutkimus

Digitaaliset rahoituspalvelut, kuten meidän Palvelumme, ovat varsin uusi ilmiö ja siksi maailmanlaajuisesti tehdään runsaasti markkina- ja akateemista tutkimusta. Haluamme kantaa kortemme kekoon, ja teemmekin runsaasti tutkimusta. Toimimme myös varsin paljon yhteistyössä yliopistojen kanssa tutkimuksen tekemiseksi. Saatammekin käyttää Henkilötietojasi näihin tarkoituksiin ja jakaa Henkilötietoasi yliopistoille. Lisätietoa tiedon jakamisesta seuraa jäljempänä.

Käytämme myös automatisoituja evästeperusteisia työkaluja analysoidaksemme Palvelun käyttöäsi. Analyysien kohteena on mm. seuraavat asiat:

  • Mistä saavuit verkkosivuillemme?
  • Miten navigoit verkkosivullamme?
  • Kuinka kauan aikaa vietät missäkin verkkosivustomme osassa.

Henkilötietosi voidaan jakaa näiden palveluiden tarjoajien kanssa. Kerätyn Henkilötiedon perusteella voimme tarjota sinulle paremman Palvelun. Lisätietoa evästeistä ja tiedon jakamisesta jäljempänä.

4.   Miten keräämme tietojasi?

Kun rekisteröidyt Palvelun käyttäjäksi, Invesdor kerää sinusta Henkilötietoa. Rekisteröimisvaiheessa sinun tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteese ja asuinvaltiosi, sekä vakuuttaa olevasi vähintään 18-vuotias ja täysivaltainen. Invesdor tallentaa rekisteröitymisajankohdan. Sähköpostiosoite toimii käyttäjänimenäsi. Jos tahdot, voit valita toimittavasi myös edellytettyä enemmän Henkilötietoja muokkaamalla sinulle luotua profiilia.

Viimeistään ensimmäisen sijoituksesi yhteydessä olemme velvoitettuja keräämään sinusta enemmän Henkilötietoa. Antamasi Henkilötietojen lisäksi saatamme kerätä sinusta Henkilötietoa internetistä sekä tuntemis- ja tietopalveluita tarjoavilta palveluntarjoajilta.

Palvelu ja sen liitännäispalvelut saattavat asentaa Evästeitä sellaisen Henkilö- ja teknisen tiedon keräämiseksi, joka on tarpeen Palvelun kunnollisen toimivuuden ja tarjoamisen mahdollistamiseksi. Lisätietoa Evästeistä jäljempänä.

Lisäksi keräämme seuraavat Henkilötiedot sijoituksiisi liittyen:

  • Sijoituskohde
  • Sijoitettu summa
  • Sijoituksen aika
  • Maksettu summa
  • Maksutapa
  • Maksun ajankohta

Joissain tapauksissa meidän on tarpeen palauttaa maksamasi varat. Tällöin säästämme vastaavat tiedot Invesdorilta sinulle tehdyistä maksuista.

Meillä on lakisääteinen velvollisuus nauhoittaa puheluita, jotka tähtäävät transaktion tekemiseen. Jos annat meille Henkilötietojasi puhelimitse, ota huomioon, että puhelu ja sen aikana annetut Henkilötiedot saatetaan tallentaa.

5.   Mihin perustuen keräämme tietojasi?

Käsittelemme Henkilötietojasi siksi, että olet Invesdorin asiakas. Osa Henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä perustuu suostumukseesi (kuten markkinointikommunikaation vastaanottaminen), osa taas asiakassuhteeseemme kanssasi, ja osa oikeutettuun etuumme. Loput tietojen käsittelystä perustuu lakisääteiseen velvollisuuteemme.

Milloin Henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen, on sinulla oikeus poistaa suostumuksesi, jolloin lopetamme tietojesi käsittelyn tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla ja lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kun käytämme tietojenkäsittelyperusteena oikeutettua etuamme, meidän tulee arvioida, onko oikeutettu etumme etusijalla suhteessa sinulle soveltuvasta tietosuojalainsäädännöstä johtuviin oikeuksiisi. Jos pidämme oikeutettua etuamme etusijalla, voimme jatkaa tietojesi käsittelyä huolimatta tahdostasi poistaa antamasi suostumus.

Selvyyden vuoksi todetaan, että kaikki suoramarkkinointi yksityishenkilöille edellyttää suostumusta.

Osakasrekisterien hallinnointiin tarkoitetun Ownersportal-palvelumme osalta toimimme ainoastaan henkilötiedon prosessoijina. Tällöin rekisterinpitäjänä on yhtiö, joka käyttää palvelua.

6.   Kenelle jaamme tietoa?

Palvelun tarjoaminen asiakkaillemme vaatii henkilötiedon jakamista kolmansille osapuolille. Jotta voimme välittää sijoituksesi kohdeyhtiöön, ja jotta sinusta voi tulla yhtiön osakkeenomistaja, meidän tulee jakaa Henkilötietojasi kohdeyhtiön kanssa. Tämä saattaa sisältää evästeperusteista, kolmansilta osapuolilta saatua tietoa.

Profiilissasi voit valita itsellesi käyttäjänimen, joka julkistetaan tietyn rahoituskierroksen sijoittajalistassa, ja on näkyvissä muille Palvelun käyttäjille. Useimpien rahoituskierrosten yhteydessä on Sijoittajafoorumi, jolla voi kysyä kysymyksiä kohdeyhtiöltä ja Invesdorilta. Käyttäjänimesi näkyy myös Sijoittajafoorumille lähettämäsi kommentin yhteydessä. Jollet valitse käyttäjänimeä, lukee sen paikalla ”anonymous”.

Invesdor voi myös jakaa Henkilötietojasi kolmansien tahojen kanssa, jotka voivat käsitellä Henkilötietoa Invesdorin puolesta tässä Tietosuojakäytännössä esitettyihin tarkoituksiin. Invesdor voi jakaa Henkilötietoasi voidakseen:

  • Seurata Palvelun käyttöä toimestasi tarjotakseen Palvelua, teknistä ylläpitoa ja tukea.
  • Varmistaa turvallisen tietojenkäsittelyn
  • Hallinnoida maksuja
  • Varmistaa henkilöllisyytesi
  • Tarjota chat-tyylisen kommunikaatiotyökalun Palvelussa
  • Lähettääkseen markkinointia ja muuta kommunikaatiota valitsemiesi preferenssien mukaisesti
  • Noudattaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja oikeuden päätöksiä sekä raportoida viranomaisille
  • Toimeenpanna sopimuksesi Invesdorin kanssa
  • Toteuttaa akateemisia- ja markkinointitutkimuksia sekä analyysejä

Jos Henkilötietojasi jaetaan kolmansille tahoille, varmistamme aina, että he toimivat GDPR:n mukaisesti sekä että Invesdorin ja heidän välillä on voimassa asianmukainen sopimus tietojen käsittelystä.

Koska Henkilötietosi voidaan tallentaa servereille useassa maassa ympäri maailman, Henkilötietojasi saatetaan siirtää rajojen yli Euroopan talousalueen ulkopuolelle, kuten Yhdysvaltoihin. Tällaisissa tapauksissa Invesdor käyttää asianmukaisia keinoja selvittääkseen onko kyseiselle siirrolle olemassa oikeudelliset edellytykset ja että Henkilötietojesi lainmukaiseksi suojaamiseksi on riittävät järjestelyt. Käyttämällä Palvelua ja/tai antamalla Invesdorille Henkilötietojasi annat eksplisiittisen suostumuksesi tietojen siirtämiseksi rajojen yli tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksen toteuttamiseksi.

7.   Tietoturva

Tietoturva on Invesdorin toiminnan keskiössä. Käytämme asianmukaisia teknisiä, organisatorisia ja hallinnollisia keinoja varmistaaksemme Henkilötietojesi turvallisuuden tietomurtojen, muokkaamisen, tuhoamisen, petosten ja muun pahansuovan käytöksen varalta.

Henkilötietosi on tallennettu sähköisessä muodossa Invesdorin verkkoalustalle, joka fyysisesti säilötään vähintään kahdessa erillisessä datakeskuksessa, ETA-alueella, vähintään 50 kilometrin päässä toisistaan. Tietokanta on kahdennettu ja sitä operoidaan lukitussa ja valvotussa ympäristössä, johon ainoastaan valtuutetuilla henkilöillä on pääsy. Henkilötiedot säilötään kryptatussa muodossa.

Huomaathan, että huolimatta Invesdorin tekemistä turvallisuustoimista, internetin käyttö ja Henkilötietojen jakaminen on aina riskialtista, eikä mikään järjestelmä tai keino ole täysin turvallinen kaikkia mahdollisia hyökkäyksiä vastaan. Invesdor suosittelee, että käytät aina varovaisuutta jakaessasi henkilötietojasi internetissä.

8.  Evästeet

Palvelumme käyttää Evästeitä Palvelun käytön helpottamiseksi ja seuraamiseksi anonyymillä tavalla. Evästeiden käyttö on tavallista monissa palveluissa.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivumme tai Palveluumme liittyvät verkkosivut tallentavat selaimeesi, kun vierailet verkkosivuilla. Evästeet tallentavat tietoa Palvelun käytöstäsi.

Evästeet ovat anonyymejä, eikä niitä käytetä sinun tunnistamiseksi. Anonyymia dataa, jota Evästeiden perusteella kerätään, käytetään asiakaskokemuksen laadun parantamiseksi, Palvelun kehittämiseksi paremmin tarpeitasi vastaavaksi, automaattisen markkinoinnin kohdentamiseksi sekä markkinatutkimuksen ja analyysien tekemiseksi. Evästeet esimerkiksi muistavat, millä kielellä olet käyttänyt Palvelua tai voivat mahdollistaa Palvelun käytön jatkamisen siitä, mihin viimeksi jäit. Evästeiden ansiosta pystymme myös seuraamaan, oletko tullut Palveluun tietyn mainoksen kautta, ja siten analysoimaan mainontamme toimivuutta.

Voit hallita ja poistaa selaimeesi asennettuja Evästeitä vapaasti. Huomaathan kuitenkin, että Evästeiden kieltäminen saattaa vaikuttaa Palvelun käyttöösi rajoittavasti. Jotkut Palvelun interaktiivisista toiminnoista ovat evästeperusteisia, ja Evästeiden kieltäminen voi johtaa siihen, että toiminnot eivät toimi kunnolla tai lainkaan. Lisää yleistä tietoa Evästeistä ja neuvoja niiden hallintaan löytyy internetistä, esimerkiksi osoitteesta www.aboutcookies.com.

Tässä vielä kolmansien palveluntarjoajien ohjeet muutamien markkinointiliitännäisiin tarkoituksiin käyttämiemme Evästeiden hallinnointiin:

9.   Oikeutesi

Sinulla on oikeus vaikuttaa siihen, miten käytämme Henkilötietojasi. Seuraavassa on listattu okeutesi ja kuinka voit käyttää niitä.

9.1          Oikeus tarkastella tietojasi

Sinulla on oikeus koska hyvänsä tarkastella Palveluun antamiasi Henkilötietoja.

Joskus Henkilötietoa kerätään rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämistarkoituksiin. Lainsäädäntöön perustuen emme voi kertoa sinulle, jos tutkimme näitä asioita, emmekä myöskään antaa muita tietoja tutkimuksista. Siten voi olla mahdollista, että hallussamme on Henkilötietoa, jota et voi tarkastella. Voi olla myös muita lakiperusteisia rajoituksia, joita meidän tulee noudattaa. Lisäksi liikesalaisuuksiemme ja muiden Palvelun käyttäjien Henkilötiedon suojaaminen voi joskus rajoittaa näytettävissä olevia tietoja.

9.2         Oikeus korjata virheelliset tiedot

Sinulla on oikeus saada kaikki virheelliset, epätäydelliset, vanhentuneet ja turhat tiedot poistetuksi tai päivitetyksi, ja Invesdor voi myös oma-aloitteisesti korjata ja poistaa virheellistä, epätäydellistä, vanhentunutta tai turhaa tietoa. Huomaathan, että sellaiset tiedot, jotka liittyvät tietyn liiketoimen suorittamiseen, on korjattavissa ainoastaan meidän avustuksellamme.

9.3         Oikeus kieltää meitä käyttämästä tietojasi

Voit myös koska tahansa kieltää meitä käyttämästä Henkilötietojasi. Jollet anna meille suostumustasi Henkilötiedon käsittelyyn, emme valitettavasti voi tarjota Palvelua sinulle. Edellä todetusta poikkeavasti, voit aina kieltää Henkilötietojesi käyttämisen suoramarkkinointitarkoituksiin, ja kiellosta huolimatta käyttää Palvelua.

Jos Henkilötietosi tarvitaan lakisääteisen velvoitteemme noudattamiseksi, voi olla, ettemme voi lopettaa tietojesi käyttöä huolimatta pyynnöstäsi. Näissä tilanteissa lopetamme kuitenkin muun Henkilötietojesi käytön, ja käytämme tietojasi ainoastaan tätä oikeudellista tarkoitusta varten ja säilömme sen vaaditun ajan.

9.4         Oikeus tulla unohdetuksi

Ellet ole käyttänyt Palvelua rahoitustransaktioiden tekemiseen, sinulla on oikeus tulla unohdetuksi. Jos puolestaan olet käyttänyt Palvelua sijoitusten tekemiseksi, on meillä oikeudellinen velvollisuus säilyttää tiedot vähintään viiden vuoden ajan asiakassuhteen päättämisestä, ja siksi emme useinkaan voi poistaa tietojasi esittämästäsi pyynnöstä huolimatta.

9.5         Oikeus rajoittaa tietojesi käyttöä

Jos kiellät meitä käyttämästä Henkilötietojasi, rekisteröimissämme Henkilötiedoissa on virhe tai jos koet Henkilötietojen käyttämiskäytänteidemme olevan ristiriidassa lainsäädännön kanssa, voit rajoittaa Henkilötietojesi käytön pelkkään tallennukseen. Myös tilanteissa, joissa sinulle ei ole oikeutta tulla unohdetuksi, voit pyytää meitä rajoittamaan Henkilötietosi käyttöä ainoastaan tietojesi säilyttämiseen.

Jos päätät toimia näin, pitäydymme tietojesi käyttämisestä muihin tarkoituksiin, pois lukien tilanteet, joissa meillä on oikeudellinen velvollisuus käyttää tietoja muutoin. Voimme myös aina käyttää Henkilötietojasi välisemme sopimuksen toimeenpanemiseksi.

Voit aina rajoittaa Henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin.

9.6         Oikeus saada tietosi siirretyksi

Sinulla on oikeus saada Henkilötietosi ladattua konekielisessä muodossa (xml) ja siirtää ne toiselle palveluntarjoajalle. Huomaathan, että Invesdor ei ole vastuussa lataamistasi Henkilötiedoista sen jälkeen kun olet ladannut ne.

9.7          Kuinka käytät oikeuksiasi?

Vierailemalla käyttäjätilisi Henkilötietosivulla voi tarkastella antamiasi Henkilötietoja, ladata Henkilötietosi xml-muodossa sekä tehdä päivityksiä ja muutoksia tietoihisi. Jos sinun tarvitsee muokata tietoja, jotka olet antanut tiettyyn Palvelun kautta tehtyyn transaktioon liittyen, tulee sinun olla yhteydessä meihin.

Jos haluat muokata kommunikaatioasetuksiasi, voit tehdä tämän käyttäjätilisi asetusten kautta.

Jos haluat olla yhteydessä meihin keskustellaksesi epävirallisesti, voit käyttää tavallisia kommunikaatiokanavia, kuten Palvelumme chat-työkalua.

Virallisia valituksia ja muita huomautuksia antaaksesi olethan yhteydessä osoitteeseen security@invesdor.com ja yksilöit pyyntösi. Invesdor käsittelee pyyntösi viivytyksettä noudattaen soveltuvassa sääntelyssä asetettua aikataulua.

10.   Kuinka kauan säilömme tietojasi?

Säilytämme Henkilötietojasi niin kauan, kuin tarvitsemme niitä sitä tarkoitusta varten, mihin ne on kerätty tai niin kauan kuin soveltuva sääntely vaatii. Jos toivot Henkilötietosi poistettavan, olethan yhteydessä meihin.

11.    Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjänä antamillesi henkilötiedoille sekä tiedoille, jotka Invesdor kerää muuta kautta Palvelussa tai siihen liittyen toimii: Invesdor Oy (y-tunnus 2468896-2), Suomen lakien mukaan perustettu osakeyhtiö, jonka päätoimipaikka on Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki, Suomi.

Yksityisyydensuojaasi liittyvissä asioissa sekä asioissa, jotka liittyvät antamiisi tai keräämiimme Henkilötietoihin, olethan yhteydessä osoitteeseen security@invesdor.com.

12.    Muutokset tietosuojakäytäntöön

Varaamme mahdollisuuden tehdä muutoksia ja tarkennuksia tähän Tietosuojakäytäntöön sekä poistaa tai keskeyttää pääsyn Palveluun ja sen käytön mahdollistamisen koska tahansa. Muokattu tai tarkennettu Tietosuojakäytäntö julkaistaan Palvelussa. Invesdor suosittelee, että luet Tietosuojakäytäntöä aika-ajoin ollaksesi kartalla sen sisällöstä.